Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» DDChr - ReadMe
2016-08-21, 6:03 am by Khristos

» Chat with the Admin
2016-08-21, 3:14 am by Khristos

» DDChr - Updates
2016-07-29, 5:25 pm by Khristos

» DDChr - Suggestions
2015-11-20, 8:05 am by Khristos

» DDChr - Issues
2015-11-20, 8:04 am by Khristos

» New NPC List
2014-11-30, 5:45 pm by Khristos

» Eve-Pricer Now v1.6.1 and Going Mobile!
2013-08-09, 3:54 pm by Khristos

» Eve-Pricer - Issues
2013-08-09, 3:04 pm by Khristos

» VMS is now on Facebook!
2012-10-02, 4:11 pm by Khristos

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Slave Daemon - Issues!

View previous topic View next topic Go down

Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2009-12-02, 9:55 am

PLEASE report any issues with the functionality / use of SD here. The sooner I hear about it the sooner I can resolve the problem and get the update out to any users so my progress depends on your input Razz

As a heads up, from here on out I will only be supporting SDv3 and later.

EDIT !

Please include the following information :

What operating system you are using, it will help with issues concerning any of the .ocx or .dll files.

Where you downloaded the setup file (hopefully from here).

What version of Slave Daemon, this can be found in the file properties window for the actual exe file.

Also,
Some issues with the script included in the setup program involved the delay before it tried registering the ocx and dll files, please attempt to manually run the "dllreg.vbs" file in the folder you installed Slave Daemon to before requesting help here.


Last edited by Khristos on 2010-04-29, 12:24 pm; edited 1 time in total

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  ballisticginger on 2010-01-06, 4:22 pm

few issues i'm having with Svd3
1) cant install it, can register file msvbvm60.dll, its there on my sysem32,but t wont detect it, tried downloading one, i need addmin permission, which is odd cos i am the admin on my laptop.
2)if i try and run slavedeamon not svd3 it says that chameleon.ocx, or something similar had a few issues, error in lines and characters.
3)the update for it just leads to a dead link.....
but yeah
looks good from screen shots just cant get it working.
help would be appreciated

ballisticginger

Posts : 1
Join date : 2010-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2010-04-29, 12:33 pm

ballisticginger wrote:few issues i'm having with Svd3
1) cant install it, can register file msvbvm60.dll, its there on my sysem32,but t wont detect it, tried downloading one, i need addmin permission, which is odd cos i am the admin on my laptop.

Sounds as if you are running Vista, msvbvm60.dll might not register correctly, leave it in your system32 folder and copy it to the installation directory for slave Daemon.

ballisticginger wrote:
2)if i try and run slavedeamon not svd3 it says that chameleon.ocx, or something similar had a few issues, error in lines and characters.

I did not write prjchameleon.ocx, it is a third party active x file for VB6 that gives additional features for command buttons. Simply copying the ocx file to the installation directory (should be there by default if I remember correctly) and registering it with regsrv32 should work.

ballisticginger wrote:
3)the update for it just leads to a dead link.....

I have since corrected this, it was a simple typo in the link url. However, this isn't too terribly important because once SD runs it will check for an update automatically.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Albel on 2010-07-06, 4:07 pm

Windows Script Host Error
C:\blahblah\slave Daemon\dllreg.vbs
line 12
Char 1
Error: The sys cannot find the file specified

Code : 80070002
Source WshShell.Exec

Albel

Posts : 8
Join date : 2010-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2010-07-07, 7:05 am

The dlllreg.vbs file extracts the other files from an archive in the installation directory. If it is telling you that it can't find the file go to the installation directory and run dllreg.vbs manually. It's a simple timing issue between the extraction of the files and when dllreg.vbs is run. Sometimes it works properly, sometimes it doesn't.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Espcevan on 2012-09-20, 11:55 pm

I cant get the most recent update to work? its not even a real exe file, not sure what it is. i still play and would really like it!

Espcevan

Posts : 12
Join date : 2011-09-13
Age : 29
Location : Western NY

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2012-09-21, 12:57 pm

The update file is an exe, just renamed. Simply rename it to "SlaveDaemon.exe" and replace the old exe. Chances are that the version of SD you are using is the newest, unless it was before I switched web hosts. Keep in mind it has been years since I worked on SD, so some features may no longer function depending on how much SH has changed. I'm deployed again, so I may or may not have time to work on updating SD.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Espcevan on 2012-09-22, 2:30 pm

OK, i understand that part now but now i have another issue. when i installed SD i get an error about my dllreg.vbs

after running the dllreg.vbs it says SD is ready to use... when i open it to use a popup comes up.




Not sure how to fix that.


Last edited by Espcevan on 2012-09-22, 2:46 pm; edited 1 time in total

Espcevan

Posts : 12
Join date : 2011-09-13
Age : 29
Location : Western NY

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2012-09-22, 2:44 pm

The dllreg.vbs is discussed in earlier posts. In short it's just a script that is supposed to automate the copying of the dll and ocx files to the windows system folder and registering them. This is buggy because some computers run the script before the files it will move are extracted from the archive, I don't know why because the self-extracting archive is not supposed to run it until after extravtion is complete. Simply open the folder you installed SD to and manually run dllreg.vbs. if you are running Win Vista or higher this is unnecessary as the files will need to stay in the installation directory to work.

SD was my first attempt at an self-extracting installation, so it was quite buggy.

As for the script error when using SD, I have experienced this as well. I have tried using several error checking methods to prevent it, with no success. It is due to SD using an IE6 core which apparently no longer parses the html of SH properly. This is saddening as it greatly hampers the functionality. Tonight I will have some downtime and will attempt to get a VM running so I can once again troubleshoot this issue. I haven't put much work into SD since these forums were so dead and I had no knowledge of anyone still using my program.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Espcevan on 2012-09-22, 2:53 pm

I look forward to the fix, I am addicted to SlaveHack along with a friend of mine, A long time ago you gave me and him a registration code. Forgot it since then but i would really love another one. Every time i start playing slavehack again i look for Slave Daemon. We have been useing Slave Utilities for greasemonkey for firefox but it does not have half the stuff Slave Daemon does. Thanks for all the help in getting this working properly.

Espcevan

Posts : 12
Join date : 2011-09-13
Age : 29
Location : Western NY

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2012-09-22, 3:05 pm

You should have an email from me containing your registration codes, if not simply email me your email addresses at khristos666 @ gmail.com. There is no cost for this and there never will be. I understand the popup error make SD pratically useless at the moment, but patience will be required as I said I am deployed and working with a computer that doesnt support the programming environment I was creating SD with. That is why I will have to proceed with a cirtual machine.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Espcevan on 2012-09-23, 4:25 am

I look forward to it. Thank You. If you need separate Emails than what i told you than we can do that for you.

Espcevan

Posts : 12
Join date : 2011-09-13
Age : 29
Location : Western NY

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2012-09-29, 12:28 am

Update has been uploaded for Slave Daemon. I have tested all night and no script error popups.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Espcevan on 2012-09-29, 1:01 am

So far its Great! Thank you so much. That was just way too unbearable to play with it but its all better now, Yay! Ill be doing some more testing for you. I have a few suggestions for you but i will email those to you.

Espcevan

Posts : 12
Join date : 2011-09-13
Age : 29
Location : Western NY

View user profile

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Khristos on 2012-09-30, 3:26 pm

The Upload feature of Slave Daemon is broken. It does not cycle through all of your slaves as it should, instead it continues to upload virii to the first slave in the slaves list. This has been duly noted and hopefully I can have it fixed tonight.

Khristos

Posts : 54
Join date : 2009-12-01
Location : Camp Leatherneck, Afghanistan

View user profile http://www.vampyremanstudios.com

Back to top Go down

Re: Slave Daemon - Issues!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum